Tökéletesség, tudatosság, jóízlés: a Simas fürdőszoba kollekciókkal

Az olaszok abszolút világelsők a jó ízlés és a trendek terén, ez alól miért éppen a fürdőszoba lenne kivétel?

A koncepcióalkotásból is jeles Simas gyár 2 évvel ezelőtt ünnepelte kerek, 60. születésnapját, akik napjaink valós otthonmegoldásaira törekednek. Számukra ugyanis nem csupán elvont fogalom – mint olyan – a kötelezettségvállalás.

Ámulatba ejtő tudatosság – az egyik legújabb különlegességük

Számos elismerést szerezve a legnagyobb kiállításokon, nem véletlenül ennyire népszerű a bennünket is ámulatba ejtő környezettudatosság a köbön: a lebomló anyagból készült szaniterek! Igen jól olvasta! Noha komoly szakmai titkok övezik ezeknek anyagát és gyártási technológiáját, a látvány mindenért kárpótol!

A Simas terek és a ránk szabott, megszemélyesített fürdőszoba-koncepciók

Amit ők vallanak, az az, hogy a hely, ahol élünk, naponta tisztálkodunk, nem bírhat másodlagos fontossággal, ahogyan az a csap sem, melyből a testünket éltető és megtisztító víz folyik.

S noha ezt rajtuk kívül még valamennyi fürdőszoba gyártó jól tudja, a Simas cég a minőségért, és az egyedi koncepciók megalkotásáért is komoly elköteleződést vállal. Személyessé tehetjük a teret, egyedi, és személyre szabott fürdőszoba-koncepciókat alkothatunk meg a segítségükkel, legyen az ízlésünk a mai modern vonalaké, avagy a korabeli századok klasszicista, barokk esetleg szecessziós irányzata… Egyéni elképzeléseink és stílusunk tekintetében most már valóban korlátlan szabadságot élvezhetünk!

(ITT MEGVÁGHATÓ A CIKK – HA HÍRLEVÉLBE IS MEGY!)

A Simas azon elvet vallja és hiszi: nem csupán néhány stílus létezik mindössze, hanem pontosan annyi, ahány ember – vagyis a repertoár végtelen! Ezért nem győz évről évre újabb és újabb csodával elbűvölni bennünket, olyan teljes, és teljesen egyedi koncepciókkal, ahol az összes szaniter és a mosdó alá kerülő tükrös szekrénykék illetve fürdőkádak ennek az egységnek mind tökéletes részeit, elemeit alkotják. Akár még egy korabeli budoár hangulatát is felidézhetjük mai, modern otthonunkban vagy szalonunkban – mégpedig a legújabb, innovatív, környezetbarát, lebomló anyagból!

Elvégre korunkban egyik legnagyobb trend az egységesség, épp ezért számos gyártó egységes, egymással tökéletesen összeillő családokat, teljes koncepciókat alkotott meg számunkra.

A legnevesebb bútorkiállításokon debütáló darabok és díjnyertes kerámiák Milánótól, egészen Párizson át, a tengerentúlig – valamennyi országban és népcsoportban  osztatlan sikert arattak.

„Olaszország Kerámiája” névvel is illetik az elképesztő csodákat, hiszen tényleg ámulatba ejtő, hogy  mi mindent képesek létrehozni, megvalósítani az öntött márvány -  és egy speciális plasztik illetve kerámia ötvözetből, és mindezeknek mesteri szinte előállított keverékéből.

A formavilágában klasszikus és múltidéző – anyagát és gyártási technológiáját tekintve azonban abszolút high-tech korabeli modellekben gyönyörű a formák és az élek tökéletessége…

Egyszerre több vonalat is képviselnek, hogy mindenki meglelhesse a hozzá illőt: a modern, szögletes formék, a romantikus kerekded vonalak, és ívek, valamint a fazettázott, klasszicista korokat idéző megjelenítések, az időtlen simaság éppen úgy megtalálható az egyes darabokon, kollekciókon.  

Élő és-  élhető megoldások tervezése – számukra ezt jelenti a kötelezettségvállalás, ahogyan a magasfokú igény is megjelenik az egyre nagyobb tudatosság felé, melynek érdekében évről évre komolyabb újításokat, innovációkat dobnak piacra, immáron 6 évtizede…  

Váljunk velük együtt mi is tudatossá, bontakoztassuk ki személyiségünk eddig rejtett oldalát, élvezzük magunk körül a szépet, miközben bolygónk védelméért is tegyünk valami jót – nap, mint nap…